ПВЦ дограма Пловдив

През последните десетилетия ПВЦ дограмите се утвърдиха като ефективен и предпочитан начин да осигурим климатичен комфорт и надеждна защита на дома.

Профилите от ПВЦ / пластифициран поливинилхлорид / са оптимално решение за фасадни прозорци и врати когато става въпрос за жилищни сгради.

Предимства:

  • Нисък коефициент на топлопреминаване на рамката, което води до по-добра енергийна ефективност на цялата конструкция.
  • Многокамерният профил в съчетание със стъклопакет с повишено шумозаглушаване допринася за съществено изолиране от външния шум в града.
  •  Обикновено е значително по-икономично решение сравнено с алуминиеви прозорци с подобни параметри за топлоизолация.
  • Лесна поддръжка в сравнение с дървени дограми и дълъг живот на експлоатация.
  • Налични стандартни дървесни декори – златен дъб, орех, тъмен дъб, както и цвят антрацит които създават по – различна визия на сградите отвън и допринасят за уютната атмосфера вътре.
  • Възможност за комбиниране с обков с повишена сигурност срещу взлом.
  • Възможност за контролирана вентилация с поставяне на допълнителни приставки RIGEL-AIR в зоната между касата и крилото.
  • Екологичност – профилите от ПВЦ се рециклират изцяло.

PVC профилни системи от PROFINE – Германия

Търсейки надежден доставчик на профили за дограма, преди повече от 15 години стартирахме нашето сътрудничество с КВЕ – Германия.  Компанията е един от водещите производители на PVC системи с високо качество в Европа.

В едно от най-модерните предприятия за преработка на ПВЦ в Европа в гр. Берлин, КВЕ произвежда профили за прозоречни системи, плъзгания и слънцезащита на 50 екструзионни линии.

Отлично организираната логистика на доставките от Берлин до България ни позволява да бъдем бързи и гъвкави за изпълнение на нашите поръчки.

Днес трите марки – КВЕ, Kommerling и Trocal са част от семейството на PROFINE GROUP. Една от водещите световни компании за производство на PVC профилни системи, с износ за повече от 100 страни.

АРТ-АЛУМИН ЕООД е директен доставчик и оторизиран производител на профилни системи от PROFINE. Това гарантира за високото качество на влаганите материали в нашите дограми.

АРТ-АЛУМИН ЕООД предлага три профилни системи за ПВЦ дограма в Пловдив, с различна инсталационна дълбочина, но всяка от тях притежава своите предимства.

PROFINE KBE 70

kbe-70-pvc-dograma-braun

PROFINE KBE 76

76-ad-pvc-dograma

PROFINE KBE 88

пвц-дограма-пловдив-трокал-88мд-голд

Производство и монтаж на ПВЦ дограма Пловдив

Call Now Button