За Нас

АРТ-АЛУМИН ЕООД е продължител на ЕТ АРТ-АЛУМИН, създадена през 1994г.
Днес разполагаме със собствена база с модерно оборудвани цехове в гр. Пловдив, както и необходимите транспортни средства за доставка на нашата продукция.
Основните продукти които произвеждаме и монтираме са :

  • Прозорци и врати и всички допълнителни елементи за тях от ПВЦ и алуминиеви профили
  • Окачени алуминиеви фасади
  • Слънцезащитни продукти –жалузи, щори – външни и вътрешни
  • Стъклени врати и безшпросни витрини
  • Фасадни облицовки

През последните повече от 25 години сме изпълнили ПВЦ дограми, алуминиеви дограми и окачени фасади на хиляди новостроящи се жилищни, производствени и административни сгради, както и за ремонти на частни домове.
За наша мисия сме възприели  внедряването на най-новите технологии и материали в областта на дограмите и фасадите и популяризирането им с цел да предложим съвременен енергоефективен продукт, който отговаря на всички изисквания на българските и европейски стандарти. С това даваме нашия принос за подобряване качеството на обитаване , както на работната, така и на жилищната среда на хората.
За отличното качество на нашите ПВЦ и алуминиеви дограми и окачени фасади допринася влагането само на проверени и надеждни материали от световните лидери в бранша и нашата прецизност при изработката и монтажа на всеки модул.
Философията на нашия екип винаги е била да помогнем и да образоваме нашите клиенти с цел заедно да изберем и изпълним този продукт, който най-пълно да отговоря на изискванията и да осигури дългогодишна и безпроблемна експлоатация. Осигуряваме 5г. гаранционен и след гаранционен сервиз на всички наши продукти.
Доказателство за удовлетвореността от нашата работа е близо 100% положителната обратна връзка, която получаваме от вас, нашите клиенти.

С очакване за бъдещо сътрудничество: инж. Иван Ириков

Фирма за ПВЦ дограма, Алуминиева дограма, Окачени фасади

Call Now Button