Алуминиева дограма Пловдив

Алуминият намира голямо приложение в съвременните архитектурни системи по света. Той е лек, устойчив на корозия и може лесно да се обработва. Това го прави лидер в строителството на съвременни офисни, административни и производствени сгради, както и все повече в жилищния сектор.

Сред най-големите приложения на алуминия в  строителството са алуминиевите профили за врати, прозорци и окачени фасади.

Предимства:

  • Устойчивост и дълготрайност на материала.
  • Възможност за приложение на големи остъклени площи, вследствие на по-малкото им температурно разширение, в сравнение с пластмасовите.
  • Притежава същевременно здравина и лекота, което позволява строежа на по-големи и устойчиви конструкции, което не може да се постигне с пластмасови профилни системи.
  • Няма ограничение в цветовата гама- приложими са всички цветове по RAL, както и специални цветове по поръчка.
  • Демонтираните стари алуминиеви профили се рециклират напълно.
  • Лесна поддръжка на изделията от алуминиеви профили, изчистен дизайн и възможност за разнообразие от форми и варианти за изпълнение.
  • Добрите доставчици на алуминиеви архитектурни системи за дограми и окачени фасади предлагат серии от системи с параметри за топлоизолация, които са конкурентни на PVC системи от висок клас.

АРТ-АЛУМИН стартира своята дейност през далечната 1994г. с производството на алуминиеви прозорци и врати и тяхната инсталация. През годините сме работили с различни алуминиеви профилни системи, основно от среден и висок клас, представени на българския пазар.

Алуминиеви системи от ETEM Group

Днес в дограмите и окачените фасади, които асемблираме в АРТ-АЛУМИН ЕООД влагаме основно профилни системи от ЕТЕМ.

ЕТЕМ е компания с почти 50 годишен опит в екструзията на алуминиеви профили – архитектурни и индустриални, която оперира в повече от 20 страни.

Продуктовата база на ЕТЕМ от архитектурни системи предлага богато разнообразие от решения – фасади, прозорци, врати, системи за плъзгане, слънцезащитни системи и други.

Новите системни решения, които влагаме в нашите продукти отговарят на изискванията и стандартите на европейските пазари като предлагат засилена степен на топлоизолация, намаляване на шума, устойчивост при натоварване от вятър или проникване на вода.

ЕТЕМ Е45

алуминиеви-профили-етем-45-пловдив

ЕТЕМ EW70

алуминиева-дограма-етем-70-пловдив

ЕТЕМ Е68

алуминиева-дограма-етем-68-пловдив

ЕТЕМ Е75

алуминиева-дограма-етем-75-пловдив

ЕТЕМ Е39 – Хармоника

алуминиева-дограма-хармоника-пловдив

Производство и монтаж на Алуминиева дограма в Пловдив

Call Now Button